Små hål i din röst
när vi pratade sist
Du var ensam och stark
små hål i din röst

Små hål i din röst
som jag räknar och spar
Jag fingrar i dig
små hål i din röst

Små hål i din röst
små hål där det drar
Ditt löfte om mer
små hål i din röst

Dela texten

Om låten

En av de första låtar jag skrev till Ebeneser. Det finns en tidig demo på den här låten, inspelad hos Micke Allén i hans lilla hus på en skånsk åker 1993. Micke är en fantastisk låtskrivare som aldrig gett ut sina låtar på skiva men har ett par demos som cirkulerar. Han var en stor inspiration för mig när jag kom dithän att jag ville skala av i text, musik och arrangemang. Och det började med Små hål i din röst, som tillskillnad från den storslagna albumversionen var en tassande, akustisk sak på demostadiet. Producenten Lars Halapi är hjärnan bakom låtens arrangemang, som ju inte liknar någonting annat i min katalog. Aldrig har jag använt så många kanaler på ett mixerbord. Här finns ljudupptagningar från yttre rymden och ett helt museum av analoga syntar. Jag tycker att det är en fulländad inspelning, så när som på min sångtagning.