Det går inge bra nu
inga pengar rullar in
Mina sånger
för mycket kris och medicin
Det går inge bra nu
varken i kärlek eller spel
Inget går min väg just nu
och allra minst du

Det går inge bra nu
jag kör mot rött jag kör för fort
Jag vill till Skåne
men jag styr mot Norrlands port
Det går inge bra nu
och den där stjärnan i det blå
han är full av lögn och dikt
och inte ser han mig
För inget går min väg just nu
och allra minst du

Allra minst du min älskade
Det känns som om allting skiter sig
Jag är äldre nu och mer ensam
Säg är det likadant för dig

Det går inge bra nu
inga pengar rullar in
Mina sånger
för lite dans och endorfin
Det går inge bra nu
varken i kärlek eller spel
Och jag är full av lögn och dikt
och inte ser du mig
Inget går min väg just nu
och allra minst du

Allra minst du min älskade
Det känns som nån vill knäcka mig
Jag är starkare och mer ensam
Säg är det likadant för dig

Det går inge bra nu
min älskade
det känns som om allt
är bakom mig

Dela texten

Om låten

På akustisk gitarr lät den här låten väldigt Neil Young, men när vi började repetera den blev det slick västkust, vilket blev en kul kontrast till den allt annat än slicka texten. Västkust är en genre som jag har märkt väcker väldigt blandade känslor. Västkustälskarna känns som medlemmar av en osynlig orden. och man hittar dem i de mest skilda vatten. Vem kunde ana att Mats Ronander sitter hemma och ryser på Hey Nineteen? Eller att Tom Pyl går ner i brygga av tidiga Toto? Jag vet inte vad det är för fel på ett barn som lyssnar på Gino Vanelli och Steely Dan men av någon anledning blev jag tidigt förälskad i jazzrock av finare märke. Jag tror det här är första gången det hörs i någon av min egna låtar.