Från www.badtasteempire.com:

Det är med glädje vi kan meddela att vi nu har den stora äran att representera artisten och låtskrivaren Tomas Andersson Wij. Vi har beundrat Tomas arbete på avstånd i många år och det känns fantastiskt spännande att nu äntligen få jobba tillsammans.

Okej att vara soloartist men att vara solo när det gäller kontrakt, förhandlingar och långsiktig planering är inget vidare. Jag är väldigt glad att ha hittat bra folk som kan hjälpa mig med allt det där, säger Tomas Andersson Wij.

Tomas håller för närvarande på att spela in nytt album med beräknad release hösten 2014 och nyligen drog andra säsongen av ”Tomas Andersson Wij pratar med” igång, där han varje måndag på Teater Brunnsgatan Fyra samtalar med en gäst inför publik.  Henrik Schyffert, Melissa Horn, Tommy Körberg och Marie Göranzon har redan medverkat i höst och bland kommande gäster finns bland annat Lotta Lundgren och Eva Dahlgren

Utöver detta har han en rad andra intressanta projekt på gång som vi kommer kunna berätta mer om snart och vi ser framemot ett långsiktigt samarbete där vi hoppas vara med och utveckla alla områden Tomas verkar inom.  För oss känns han som det perfekta tillskottet till en managementroster som sedan innan består av Danko Jones, Timbuktu, Chords och journalisten Erik Niva och huvudsakligen ansvariga för arbetet med Tomas kommer Johan Nordqvist och José Saxlund vara.

www.obamanagement.com

www.badtasteempire.com