Vårens turné med Tomas Andersson Wij blev en succé. Superlativen har följt TAW och hans lilla trio från söder till norr. Tomas beskriver denna som ”min bästa turné hittills. Har aldrig haft så kul och aldrig känt mig så inspirerad. Jag har hittat ett band som är perfekt för mig.”

Lördagen den 25 september samlar han bandet igen, för en sista konsert, den andra i Stockholm. Denna gång på Rival, där TAW gjort flera minnesvärda konserter.

TAW inför spelningen på Rival:”Det är en av mina absoluta favoritscener. Vi kommer att göra det till en speciell kväll, med en lite annan låtlista och förhoppningsvis med en del prominenta gäster.”

Support denna kväll är David Åhlen, som hyllades unisont för sin debutskiva We Sprout In Thy Soil när den kom 2009.

Biljetter finns ute nu på Ticnet.se 077-170 70 70